Last minute! 

Nog even op de valreep ertussen uit. Kom naar het mooie Drenthe in vakantiehuis de N8UIl. Compleet, sfeervol en met een heerlijke sauna. max. 4 personen. 

Kom vertragen

Kom heerlijk deze dagen naar de N8UIL en geniet van al het moois in Drenthe. Duik avonds de sauna in, geniet van de heerlijke haard in het vakantiehuis. Kom even helemaal tot rust in de natuur. Misschien wel even alleen, me time, zonder partner of gezin. Of gezellig met z’n allen lange wandelingen maken en fietsen door het NP Dwingelderveld. 🙂

 

Op de valreep! op = op 

Week: vrijdag 05 juli € 925,-
Week: vrijdag 12 juli € 925,-

Wat ook een mogelijk is, een weekend of midweek in de periode tussen 5 en 21 juli nu voor € 495,-! ipv € 745,-

Midweek: maandag 29 juli t/m vrijdag 02 aug € 665,- ipv 745,-

 

De prijzen zijn excl. eindschoonmaak, toeristenbelasting & bedlinnen. Actie is alleen geldig voor nog beschikbare perioden en alleen op onze eigen website te boeken.

 

Kom vertragen

Kom genieten in ons nieuwe vakantiehuis in Drenthe. Vakantiehuis de N8uil is nieuw, modern en fris ingericht en zeer dichtbij NP Dwingelderveld. Vanuit het vakantiehuis loop je zo de heide over. Even tijd voor jezelf, even er uit. Ook zeker voor mensen die even alleen tijd voor zichzelf nodig hebben. Kom vertragen.. Kom naar vakantiehuis de N8UIL in Drenthe.    

OP VAKANTIE NAAR DRENTHE

MIDDEN IN DE NATUUR

Aangrenzend aan natuurgebied Terhosterzand vind je vakantiehuis de N8UIL. Wij zijn enorme natuurliefhebbers en vinden het erg fijn om erop uit te trekken te voet of op de fiets. Achter het vakantiehuis hebben we een fietsenschuur waar je je 2 fietsen kunt stallen. Kom genieten van alle vogeltjes om ons heen, de Heide en de bossen. 

Klik voor meer info over de omgeving —

Vakantiehuis de N8UIL

Wil jij ook een heerlijke vakantie dichtbij de natuur?

De N8UIL is de perfecte toegangspoort tot national park Dwingelderveld en Terhosterzand. Een prachtige omgeving vol mooie bossen, heide, zandverstuivingen, plassen en Vennen. Daarnaast zijn er tal van activiteiten voor genoeg plezier voor jong en oud.

De N8UIL  is een  heerlijke plek om avonds thuis te komen van een heerlijke fietstocht door het Drentse landschap. We houden zelf van huisjes waar met liefde aan is gewerkt. Een vakantiehuis moet compleet en vooral ook schoon zijn.

Zowel van binnen als van buiten is nagedacht over de details van het vakantiehuis. De grote ramen geven veel daglicht en een fijn ruimtelijk gevoel binnen. Door de 2 grote schuifpuien sta je letterlijk direct buiten om het terras waardoor het een heerlijk buitenhuis wordt. Het lichte interieur straalt rust uit. De natuurlijke kleuren geven je een rustgevend gevoel.  

NagtegaalFoto - Vakantiehuis de N8UIL dichtbij Dwingelderveld Drenthe 227

Keuken

Living

Badkamer

Ligbad

Hallo! wij zijn de eigenaren van vakantiehuis de

De N8UIL

Hallo! Wij zijn Hein & Nicole en wij zijn de eigenaren van de N8UIL in Drenthe. Hoewel we jullie niet zelf zullen ontmoeten hopen we dat jullie net zo zullen genieten van dit plekje als wijzelf ook doen..

Zelf wonen we op Ameland. Ook hier hebben we een fijn vakantieverblijf gerealiseerd voor onze gasten. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit in de natuur. We houden verder van reizen en festivals. 

We hebben de N8UIL zelf ontworpen en ook helemaal zelf gebouwd. Bij de afwerking hebben we hulp gehad van een aantal onderaannemers. Ook met de tuinaanleg zijn er super lieve mensen om ons heen wezen helpen. Het resultaat mag er zijn naar één jaar volop ploeteren. De N8UIL is geboren en klaar om jullie een fijne vakantie te geven. 

Hein en Nicole
Nes Ameland
Mail. info@n8uil.nl
Tel. 0638905991