De N8UIL

Op vakantie naar Drenthe aan de bosrand dichtbij de heide. Op een unieke centrale plek in Midden-Drenthe. National Park Dwingelderveld is letterlijk om de hoek en per fiets of te voet goed te ontdekken. Het Dwingelderveld staat in verbinding met Natuurgebied Terhorsterzand. Vanuit het vakantiehuis loop je zo het Terhosterzand op. En echt, het is zo mooi! Wij zijn verliefd en hopen dat jullie het hier net zo mooi hebben als wij. 

De N8UIL - Vakantiehuis aan het natuurgebied in Drenthe

Zeer compleet vakantiehuis

Finse barrelsauna, Wasmachine en droger, een zeer complete keuken met combi magnetron, vaatwasmachine, qoocker, ruime koelkast met vriesvakje. Een heerlijke haard voor de wintermaanden. Fijne woonkamer met een grote hoekbank. Een groot terras op de zuid-west zijde met een fijne loungebank, een picknicktafel en bbq. Een klein terras aan de boszicht zijde, een bankje voor huis richting Natuurgebied Terhosterzand met o.a de heide. Een badkamer met rainshower en een ligbad. 

De N8UIL - Een fijn vakantiehuis in Drenthe

Fietsen door het Dwingelderveld

Even een terrasje in Dwingeloo, heerlijk fietsen door het National Park Dwingelderveld, maak een mooie wandeling door het Natuurgebied Terhorsterzand direct vanuit het vakantiehuis. Bezoek één van de schaapskooien. Ga op Safari naar Wildlands park in Emmen, een rondleiding door voormalig Kamp Westerbork, de Smikkel en Bikkel wandelroute, een uitje met de Daf, Solox of E-chopper.. Ga heerlijk uit eten bij Rickies Bistro.. De N8UIL is zeer centraal gelegen in Drenthe en direct aangrenzend aan natuurgebied Terhosterzand en Dwingelderveld is letterlijk om de hoek.   

Hallo! Kom gezellig op vakantie in Drenthe in het NP Dwingelderveld

Geniet van ons huisje en de prachtige omgeving

Op een prachtig plek, op een ruime kavel, dichtbij de natuur, of eigenlijk aangrenzend aan de natuur, staat ons vakantiehuis de N8UIL. Het is een prachtig huis, nieuw, fris en schoon. Super leuk ingericht, veel daglicht en zeer compleet. Wij hopen dat jullie net zoveel plezier gaan beleven als wij in de N8UIL. Alles is met veel liefde gebouwd, afgetimmerd en ingericht. 

Kom je ook op vakantie naar de N8UILl?
Doe ons een berichtje! Of boek online.

Vakantiehuis de N8uil
Spier Drenthe, (toegangspoort NP Dwingelderveld)
aangrenzend aan natuurgebied Terhosterzand
Mail. info@N8uil.nl
Tel. 0638905991
Bgg. 0651979326